Velg

Nær Engros-avdeling:

Namsos

Levanger

Trondheim

 
Dette er en felles nettsiden for Nær Engros-gruppen som dekker hele trøndelag

Ta kontakt med den grossisten som er nærmest deg ved hjelp av informasjonen nederst på siden eller gå til din lokale grossist sin hjemmeside ved å klikke på linken i menyen til høyre.
 

Bilde av varelager

Servicegrossistene AS

Alt du trenger 
- til avtalt tid og gode betingelser!

Servicegrossistene AS er en landsdekkende grossistkjede som består av 21 selvstendige grossister. Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist som leverer til markedet for storhusholdning.

Storhusholdningskunder befinner seg i følgende segmenter: offentlig sektor, horeca markedet, offshore, og servicehandel.

Har du behov for en grossist som også kan levere ferske grønnsaker, frukt, kjøtt eller liknende finnes det alltid en servicegrossist som kan møte ditt behov.

Les mer

 

Endelig sommer!

Når den norske sommeren viser seg på det vakreste, er det få steder det er bedre å være. Landet vårt byr på alt fra storslått natur til pulserende byliv, med attraksjoner for enhver smak.

I vår bransje er også sommer virkelig høysesong for mange. SG Gourmet har besøkt Servicegrossisten på Finnsnes i Troms, Selboe & Aasebø AS, og tatt turen til en av deres kunder på øya Senja.

I dette nummeret vier vi mye plass til norsk fisk og sjømat, råvarer i virkelig verdensklasse og fokuserer også på lokal mat og norske mattradisjoner.

 
Les mer

Namsos
Tlf:    74 22 61 00
Faks: 74 22 61 11
namsos@narengros.no
Levanger
Tlf:    74 08 55 60
Faks: 74 08 55 66
levanger@narengros.no
Trondheim
Tlf:    73 95 73 00
Faks: 73 95 73 11
trondheim@narengros.no